Splinter Cell – Misiunea lui Tom Hardy

splintercellÎmpătimiții jocului „Splinter Cell” trebuie să aibă motive de bucurie deoarece compania Ubisoft împreună cu studioul New Regency s-au înțeles să aducă într-un proiect cinematografic franciza. Tom Clancy’s Splinter Cell este un joc video din seria celor de spionaj, fiind considerat unul dintre cele mai premiate jocuri, care a vândut peste 23 de milioane de exemplare de la debutul său din 2002. Mai multe continuări ale jocului au fost create, printre care cea mai recentă este Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction care a fost lansată în 2010.

Ubisoft a anunțat că Tom Hardy a fost desemnat pentru a-l  interpreta pe Sam Fisher, iar scenaristul filmului va fi Eric Warren Singer. Aceștia au mai precizat că pelicula este curtată de două studiouri de producție Warner Bros și Paramount Pictures. Pentru cele două companii, Ubisoft și New Regency, acesta ar fi al doilea proiect după Assassin’s Creed  – filmările la prequel-ul jocului vor începe vara viitoare

Conform Variety, directorul executiv a celor de la Ubisoft, Jean-Julien Baronne a declarat:

„ Momentan Tom Hardy este unul dintre cele mai mari talente în industria filmului, cu ajutorul gamei sale largi de competențe actoricești, el are o abilitate incredibilă de a juca roluri complexe și variate . Implicarea s-a în filmul Splinter Cell este o veste emoționantă pentru fanii filmelor și de asemenea  pentru cei ai jocului. Pe de altă parte Eric Singer este unul dintre cei mai talentați scriitori ai momentului și suntem încrezători că va aduce o abordare nouă a subiectului, creând o poveste palpitantă dar în același timp respectând toate regulile francizei care sunt atât de importante pentru fani.”

În 2005 s-a vehiculat transformarea jocului video în film, proiectul le aparținea lui T. Petty și Peter Berg cu sprijinul Paramount Pictures. Se pare că a circulat și un teaser al filmului:

Acțiunea jocului se rezumă la  agentul Sam Fisher care lucrează pentru o agenție numită „Third Echelon” ce luptă împotriva unei puternice grupări teroriste. Raymond Benson (autorul cărților cu agentul James Bond) a publicat în 2004 sub pseudonimul David Michaels primele două romane după scenariul jocului. Următoarele nu au fost scrise de el, dar autorii respectivi au păstrat același pseudonim.

51hGRpnXRmL._SL500_PIsitb-sticker-arrow-big,TopRight,35,-73_OU01_SS100_51+HgI9sfIL._SL500_PIsitb-sticker-arrow-big,TopRight,35,-73_OU01_SS100_518QyYImLdL._SL500_PIsitb-sticker-arrow-big,TopRight,35,-73_OU01_SS100_51ytAjh1VdL._SL500_PIsitb-sticker-arrow-big,TopRight,35,-73_OU01_SS100_51KfDgovgcL._SL500_PIsitb-sticker-arrow-big,TopRight,35,-73_OU01_SS100_5150DET0M6L._SL500_PIsitb-sticker-arrow-big,TopRight,35,-73_OU01_SS100_

 

 

2 gânduri despre „Splinter Cell – Misiunea lui Tom Hardy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s