Leapșa cinefilă: 2013 de văzut

Am primit această leapșă de la  Piratul Cinefil și imediat mi s-au înșirat în minte filmele pe care aș vrea să le văd anul viitor:

coperte2

1. The Great Gatsby

Ecranizarea romanului F.S Fitzgerald va apărea în luna iulie a anului viitor și va avea o ecranizare 3D ceea ce pe mine m-a făcut curioasă, deoarece nu am mai vazut până acum genul acesta de film redat într-o tehinică tridimensională. Regizorul Baz Luhrman îi aruncă în lumea New Yorkului a anilor ’20 pe Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan sau pe  Joel Edgerton.

2. Man of Steel

Dacă trilogia „The Dark Knight” a ajuns la final, era timpul ca din cenușă să renască un alt super-erou și cine ar fi fost altul decât Superman cel mai popular și iubit personaj de benzi animate. În colaborare cu Christopher Nolan, Zack Snyder, dorește să aducă în fața spectatorilor partea omenească a lui Superman și frământările pe care le are în procesul de a se cunoaște mai bine pe sine. În distribuție îi vom putea vedea pe Henry Cavill ( Superman/Clark), Amy Adams (Lois Lane), Russell Crowe (Jor-El) sau Kevin Costner (Jonathan Kent).

3. The Wolverine

Tot vara viitoare vom afla aventurile lui Wolverine în Japonia, mutant din saga X-Men. Se pare că acesta va ajunge în țara „soarelui răsare” pentru a învăța mai multe de la un războinic samurai, dar va întâlni și un vechi dușman contra cui se va lupta. Filmul etse inspirat dintr-un număr al revistei de benzi desenate din anul 1982, scris de de Frank Miller și Chris Claremont.

The-Wolverine-Movie-2013-Hugh-Jackman-HD-Wallpaper_Vvallpaper.Net

4.  Safe Haven

Autorul cu cele mai vândute romane în The New York Times, Nicholas Sparks, le oferă scenariștilor o nouă poveste de dragoste perfectă pentru a fi ecranizată. Așadar, luna februarie – cunoscută ca cea a îndrăgostiților – ne dăruiește un film presărat cu lacrimi, zambete, iubire și cum ne-am obișnuit și cu o lecție de viață. Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar sper ca filmele după operele lui Sparks să nu devină clișee, dar asta nu mă va împiedica să-l urmăresc.

5. Despicable Me 2

Cea mai simpatică și drăguță animație are și o partea a doua care cu siguranță îmi va încânta vara după ce voi termina cu licența. Gru împreuna cu armata sa de piticanii verzi mai mult ca sigur vor avea de a face cu niște extratereștri după imaginile din trailer. În distribuția vocilor îi  vom auzi pe Al Pacino, Steve Carell (Gru) sau Russell Brand (Dr. Nefario).

10 gânduri despre „Leapșa cinefilă: 2013 de văzut

  1. faine alegeri ;)…nu stiu cum se face dar la tine dau mai tot timpul de noutati…nu stiam de viitoare ecranizare a celebrului autor romantic…chiar daca pare sa devina o tentativa de cliseu tot mi-a placut The Lucky One ultima ecranizare daca bine zic 😀

  2. Salut
    As fii foarte incantat, daca ai accepta, sa iti inscri blog-ul intr-un proiect care doreste sa atraga vizitatori pentru blog-ul tau fara costuri.
    Te astept.

  3. incantata de cunosctina 🙂 mare, mare bucurie cand mai gasesc bloguri cinefile 🙂 si eu pregatesc sa raspund la leapsa. pusesem si eu in lista „safe haven”, dar am renunt.

  4. Pingback: Leapsa cinefila: 2013 tradus in filme « AnzhelaMovies

  5. Pingback: Filme de vazut in 2013

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s