FAST&FURIOUS 6

76386Cea de a șasea parte a francizei Fast & Furious regizată de Justin Lin va fi difuzată în cinematografe din data de 24 Mai 2013 în Statele Unite  culminând cu Memorial Day (Ziua Eroilor – zi în care se comemorează soldații americani care au murit în timpul serviciului militar). Ultima parte a filmului care a fost lansată în primăvara anului 2011 a adus încasări de peste 600 de milioane de dolari în toată lumea, iar finalul a dat de înțeles că va urma și o continuare.

În momentul în care s-au terminat filmările  la Fast 5, regizorul Justin Lin, nu a fost sigur de o continuare a seriei, dar după succesul pe care l-a avut pelicula cei de la Universal s-au hotărât să demareze filmările pentru încă o parte. Se pare că Fast 6 va avea două părți din câte a declarat Vin Diesel, deoarece existau prea multe personaje și conflicte și era nevoie de investiții foarte mari.

Sfârșitul părții a cincea o aduce pentru câteva minute pe Eva Mendes în rolul Monicăi Fuentes ( 2 Fast 2 Furoius) care îi predă un dosar agentului federal Luke Hobbs (Dwaynne Johnson)  cu deturnarea unui convoi militar în Berlin, dar și cu o poză recentă a lui Letty (Michelle Rodriguez) iubita lui Dom Toretto ( Vin Disesel). Inițial Letty murise într-un accident de mașină care a declanșat intriga acțiunii în Fast & Furious 4., dar se pare că în partea a șasea vom avea o surpriză.

Toată gașca de băieți răi se reunește de data aceasta în Europa pentru un nou jaf. Echipa lui Dom și a lui Brian O’Conner (Paul Walker) o va înfrunta pe cea condusă de Owen Shaw interpretat de Luke Evans. Justin Lin, îl dorise în acest rol mai întâi pe Jason Statham, dar acesta a renunțat ca apoi să se apeleze la Evans.

În distribuție îi vom putea vedea pe Gina Carano -fostă luptătoare MMA- în echipa de agenți federali a lui Hobbs, pe Tyrese Gibson ca Roman Pearce, Chris ‘Ludacris’ Bridges ca Tej Parker, Jordana Brewster ca Mia Toretto, Sung Kang ca Han Lue,Tego Calderon ca Tego Leo, Don Omar ca Rico Santos și probabil Gal Gadot ca Gisele Harabo.

Această prezentare necesită JavaScript.

Seria The Fast and The Furious  (Furios și Iute) a fost lansată în anul 2001 când am făcut cunoștință cu personajele, iar acțiunea filmului se rezuma la curse ilegale de mașini.  Dacă primele 3 părți se limitează doar la acest lucru, următoarele vor să lase pe al doilea plan cursele, iar jafurile să fie mai importante. Totuși am observat ca odată cu partea a patra a francizei filmul a devenit mai sentimental, încercând să contureze povești de dragoste și să scoată în evidență legătura dintre frați și prieteni.

Filmul Furios şi iute 4: Piese originale, dă startul acestui nou tip de acțiune pe care producătorii l-au ales pentru serie care pare sa tina spectatorul în suspans, au dorit în așa fel încât privitorii sa nu fie doar cei pasionați de mașini. Pe internet circulă un sequel (Los Bandoleros) al părții a patra care explică de ce filmul începe cu un jaf a unor mașini care transportă petrol, dar descrie și viața oamenilor din cartierele periferice ale Republicii Dominicane. Tokio Drift ar trebui sa fie ultima parte din franciză, dacă în fiecare film  acțiunea s-a petrecut pe un continent diferit.

 

2 gânduri despre „FAST&FURIOUS 6

  1. Pingback: watch movie trailers, film and movie trailers, movie film reviews and ratings » Fast Five

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s